Frida Leiulfsrud

Frida er utdannet fysioterapeut ved Queen Margaret University i Edinburgh, Skottland. Hun er sertifisert Running Technique Specialist ved The Running School i London, som utdanner og trener toppidrettsutøvere blant annet i Premier League og tidligere olympiske gullmedaljevinnere. Gjennom videreutdanningen hos The Running School har Frida fordypet seg i analyse, opptrening og forbedring av løpsteknikk, med fokus på prestasjonsfremmende trening av løping og bevegelse hos idrettsutøvere. Dette gjennom å effektivisere bevegelsene til løperen, enten målet er å løpe bedre, trene smartere eller opptrening etter skade. Frida hjelper løperen å sette gode og realistiske mål, samtidig som hun motiverer for å oppnå disse.

Frida spesialistområde på NEMUS Bryn er rehabilitering av føtter, ankler og knær. Hun er opptatt av hvordan små og store grep i livsstil, hverdagslivet eller i idretten kan bidra til økt livskvalitet og prestasjon.

Frida utfører gangeanalyse, bevegelsesanalyse og løpsanalyse på NEMUS Bryn.

Frida Leiulfsrud

Klikk her for å bestille time hos fysioterapeut Frida Leiulfsrud ved NEMUS Bryn i Oslo.

Sindre Sognefest

Sindre sognefest er utdannet fysioterapeut ved Høgskolen i Oslo og Akershus, han er også utdannet Personlig Trener ved Norges Idrettshøgskole. Han har hele livet drevet med utholdenhetstrening, ballspill og styrketrening. Driver nå aktivt med triathlon og har lagt mange mil bak seg med løpeskoene på beina. Sindre har over lenger tid jobbet med løpsanalyser og løpsteknikk rettet mot skadeforebygging og et mer effektivt bevegelsesmønster.

Sindre liker å skape forandring, og finner stor motivasjon i å se fremgang hos sine kunder. Han vet verdien av å holde seg aktiv og skadefri, og ønsker å overføre til sine pasienter.

Sindre jobber ved NEMUS Skøyen og fokuserer på løpsanalyse.

Sindre Sognefest

Klikk her for å bestille time hos fysioterapeut Sindre Sognefest ved NEMUS Skøyen i Oslo.

Morten Johannessen

Morten Johannesen fullførte sin mastergrad i kiropraktikk i 1999 og har vært interessert i løpe- og idrettsskader, helt siden han som ung var en aktiv løper og konkurrerte i mellomdistanse i friidrett. Han skrev masteroppgaven sin på ankelovertråkk og har senere tatt videreutdannelse innen ekstremitets- og idrettskiropraktikk. Han har drevet med gangeanalyse ved bruk av Gaitscan siden 2003 og er den i Norge som har lengst erfaring med dette avanserte analyseverktøyet. Hans ekspertise innen behandling av føtter og ankler førte også til at han fikk en stilling som kiropraktor i Premier League for Bolton Wanderers FC. Morten er en erfaren foredragsholder på behandling av skader i underekstremitetene. Han er klinikkmedeier på NEMUS Bryn og NEMUS Skøyen og jobber hovedsakelig med problemer i føtter, ankler, knær, hofter og rygg, samt tilpassing av innleggssåler.

Morten utfører gangeanalyse og jobber på NEMUS Bryn.

Morten Johannessen

Klikk her for å bestille time hos kiropraktor Morten Johannessen ved NEMUS Bryn i Oslo.

Jonas Isdahl

Jonas Isdahl tok sin mastergrad i kiropraktikk ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Han har senere videreutdannet seg innen diagnostisering og behandling av ekstremiteter, oger sertifisert ekstremitetsbehandler (CCEP). Jonas har alltid værtsvært aktiv innen løping. Han skrev masteroppgaven sinom sammenhengen mellom feilfunksjon i underekstremiteter og hvordan dette kan påvirke resten av kroppen. Jonas jobber primært med gangeanalyse ved bruk av analyseverktøyet Gaitscan, og behandler hovedsakelig plager i føtter, ankler, knær, hofter, bekken- og rygg, samt tilpassing av innleggssåler. I tillegg til såletilpassing bruker han manipulasjonsteknikker, bløtvevsteknikker ogtriggerpunktbehandling med nåler.

Jonas utfører gangeanalyse og jobber på NEMUS Skøyen.

Jonas Isdahl

Klikk her for å bestille time hos kiropraktor Jonas Isdahl ved NEMUS Skøyen i Oslo.