Frida Leiulfsrud

Frida er utdannet fysioterapeut ved Queen Margaret University i Edinburgh, Skottland. Hun er sertifisert Running Technique Specialist ved The Running School i London, som utdanner og trener toppidrettsutøvere blant annet i Premier League og tidligere olympiske gullmedaljevinnere. Gjennom videreutdanningen hos The Running School har Frida fordypet seg i analyse, opptrening og forbedring av løpsteknikk, med fokus på prestasjonsfremmende trening av løping og bevegelse hos idrettsutøvere. Dette gjennom å effektivisere bevegelsene til løperen, enten målet er å løpe bedre, trene smartere eller opptrening etter skade. Frida hjelper løperen å sette gode og realistiske mål, samtidig som hun motiverer for å oppnå disse.

Frida spesialistområde på NEMUS Bryn er rehabilitering av føtter, ankler og knær. Hun er opptatt av hvordan små og store grep i livsstil, hverdagslivet eller i idretten kan bidra til økt livskvalitet og prestasjon.

Frida utfører gangeanalyse, bevegelsesanalyse og løpsanalyse på NEMUS Bryn.

Frida Leiulfsrud

Klikk her for å bestille time hos fysioterapeut Frida Leiulfsrud ved NEMUS Bryn i Oslo.

Morten Johannessen

Morten Johannesen fullførte sin mastergrad i kiropraktikk i 1999 og har vært interessert i løpe- og idrettsskader, helt siden han som ung var en aktiv løper og konkurrerte i mellomdistanse i friidrett. Han skrev masteroppgaven sin på ankelovertråkk og har senere tatt videreutdannelse innen ekstremitets- og idrettskiropraktikk. Han har drevet med gangeanalyse ved bruk av Gaitscan siden 2003 og er den i Norge som har lengst erfaring med dette avanserte analyseverktøyet. Hans ekspertise innen behandling av føtter og ankler førte også til at han fikk en stilling som kiropraktor i Premier League for Bolton Wanderers FC. Morten er en erfaren foredragsholder på behandling av skader i underekstremitetene. Han er klinikkmedeier på NEMUS Bryn og NEMUS Skøyen og jobber hovedsakelig med problemer i føtter, ankler, knær, hofter og rygg, samt tilpassing av innleggssåler.

Morten utfører gangeanalyse og jobber på NEMUS Bryn.

Morten Johannessen

Klikk her for å bestille time hos kiropraktor Morten Johannessen ved NEMUS Bryn i Oslo.

Jonas Isdahl

Jonas Isdahl tok sin mastergrad i kiropraktikk ved Anglo-European College of Chiropractic i Bournemouth, England. Han har senere videreutdannet seg innen diagnostisering og behandling av ekstremiteter, oger sertifisert ekstremitetsbehandler (CCEP). Jonas har alltid værtsvært aktiv innen løping. Han skrev masteroppgaven sinom sammenhengen mellom feilfunksjon i underekstremiteter og hvordan dette kan påvirke resten av kroppen. Jonas jobber primært med gangeanalyse ved bruk av analyseverktøyet Gaitscan, og behandler hovedsakelig plager i føtter, ankler, knær, hofter, bekken- og rygg, samt tilpassing av innleggssåler. I tillegg til såletilpassing bruker han manipulasjonsteknikker, bløtvevsteknikker ogtriggerpunktbehandling med nåler.

Jonas utfører gangeanalyse og jobber på NEMUS Skøyen.

Jonas Isdahl

Klikk her for å bestille time hos kiropraktor Jonas Isdahl ved NEMUS Skøyen i Oslo.